Verjaardag vieren Hengelo

Wat zou het toch heerlijk zijn, om je verjaardag eens lekker uitgebreid te gaan vieren. Toch heb je twijfels of je dit wel wilt doen, want er komt zo veel bij kijken, zeker op het gebied van de snacks, taart, eten, wat je wilt geven aan alle gasten. Twijfel niet langer, wij kunnen ervoor zorgen dat wij alles op het gebied van catering je uit hand kunnen nemen, zodat je kunt ontspannen en volop van je verjaardag kunt genieten! Klinkt je dat goed in de oren, lees dan verder wat we je kunnen bieden!
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Cateringmogelijkheden voor je verjaardag in Hengelo

Een verjaardag is natuurlijk niet compleet zonder een heerlijke taart, deze hebben we in allerlei soorten en maten, wanneer je een offerte aanvraagt, kun je hierin specificeren wat voor taart je wilt, en wij zullen er iets heerlijks van maken. Bij ons kun je ook terecht voor allerlei soorten gebak.

Verder kunnen we je verjaardag opleuken met een overvloed aan heerlijke hapjes, broodjes, zoete lekkernijen en hartige snacks, maar ook voor een BBQ draaien we onze hand niet om. Tegenwoordig wordt er ook vaak voor een buffet gekozen, dit is vooral handig bij grote feesten. Alle gasten kunnen dan zelf naar een tafel lopen waarop al het eten staat uitgestald. Ze kunnen dan zelf bepalen wat, en hoeveel ze willen eten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Offerte aanvragen

Het is aan te raden, alvorens je een bestelling wilt plaatsen, om een offerte aan te vragen. Dit doe je door op de button “offerte aanvragen” te klikken. Je komt dan terecht op een formulier waarop je kunt aangeven wat je wensen zijn. Het is belangrijk om gedetailleerde informatie te verstrekken. Vermeld ook het aantal gasten voor wie je catering nodig hebt. Wanneer je alles hebt ingevuld, kun je je offerteaanvraag indienen, en wij zullen dan vervolgens een helemaal op maat gemaakte offerte aan je aanbieden. En vanzelfsprekend is de offerte helemaal vrijblijvend!
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestelling plaatsen

Bestellen bij ons is een fluitje van een cent en kan moeiteloos via onze website. Wanneer je een keuze hebt gemaakt, kun je je bestelling bevestigen. De betaling van je bestelling kun je doen via Ideal, en wanneer je bestelt namens een bedrijf kun je ook je bestelling op rekening laten zetten.

 

Waarvoor kan ik nog meer terecht bij Catering Hengelo?

Ons assortiment biedt een breed scala aan heerlijke gerechten en snacks. Voor een volledig overzicht nodig ik je uit om onze website te bezoeken, waar je alle details vindt onder het kopje “assortiment”. Hieronder een greep uit ons assortiment;

Bedrijfsfeest Hengelo, wij verzorgen de complete catering voor je bedrijfsfeest.
Hapjes bestellen Hengelo, we hebben een breed assortiment aan allerlei hapjes, zoet en hartig.
Buffet bestellen Hengelo, zeer geschikt voor grote feesten.
High Tea Hengelo, lekker relaxed genieten aan een grote verscheidenheid aan thee.

Je kunt ook bij ons terecht voor de catering van een familiedag in Hengelo. Op deze manier kun je nog meer genieten van je familiedag. Wij zorgen ervoor dat je familiedag een culinair feest zal zijn om nooit te vergeten!

 

Verjaardag Hengelo: Tot slot

Of je nu je eigen verjaardag viert of de verjaardag van iemand anders organiseert, je kunt het volledig aan ons toevertrouwen. Catering Hengelo zal er voor zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld. Wij wensen je alvast een schitterende verjaardag!

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.