Koningsdag Hengelo


Koningsdag is een van de meest populaire feesten van het jaar in Hengelo, er komen dan ook op af, de stad wordt overspoeld met feestvierders. Als je besluit om Koningsdag eens lekker thuis te vieren, met een lekker hapje en een drankje, kan Catering in Hengelo je helpen om deze feestelijke dag iets lekkers op tafel te zetten. Dit kan echt van alles zijn, het maakt niet uit of het een ontbijt is, een middagdiner of diner, of gewoon schalen met heerlijke hapjes en snacks, het kan allemaal.

Je kunt het eten naar eigen wens in te delen. Het aanbod dat we hebben is lekker uitgebreid, en bevat gerechten uit alle windstreken, we gaan geen uitdaging uit de weg. Wij maken het met liefde, en vakmanschap, voor je klaar, en leveren het voedsel en de drank, op de afgesproken datum en tijdstip. We leveren in heel Hengelo.

GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hoe gaat het aanvragen van een offerte, en het bestellen in zijn werk?


Indien je graag een prijsopgave wilt ontvangen, kun je dit via deze website doen. Klik op de “offerte aanvragen” button en vul het aanvraagformulier in dat verschijnt. Probeer op dit formulier zo gedetailleerd mogelijk te omschrijven, hoe uitgebreider je je wensen beschrijft, hoe meer wij je een nauwkeurige prijsopgave op maat kunnen opsturen! Denk er ook aan om aan te geven of er bijzondere verzoeken bestaan, denk hierbij aan bijvoorbeeld glutenvrij eten, specifieke dieetwensen.

Zodra je de offerte hebt ontvangen, en je akkoord gaat met de voorwaarden, kun je de opdracht bevestigen, ook dit doe je via deze website. Kies de gewenste opties, maak in slechts enkele minuten een account aan (dit kost niet meer dan 3 minuten), en verricht als laatste stap, de betaling, en klaar ben je, het gemakt dient de mens! De betaling geschiedt via het IDEAL systeem.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat zit er nog meer in ons assortiment voor Koningsdag Hengelo?


De keuze aan gerechten is lekker uitgebreid, er is echt voor elk wat wils, we bieden gerechten aan uit alle delen van de wereld. Om je alvast een beetje een idee te geven, kan ik een paar van de opties met je bespreken, maar voor een volledig overzicht van ons aanbod, verwijs ik je graag naar de pagina “menukaart” op deze website.

Hapjes bestellen Hengelo
Buffet bestellen Hengelo
High Tea bestellen Hengelo
Tapas bestellen Hengelo
Lunch bestellen Hengelo
Gourmetten bestellen Hengelo
Borrel bestellen Hengelo
Italiaans bestellen Hengelo
Grieks bestellen Hengelo

Je ziet het, we hebben echt een breed scala aan opties, om elk feest tot een weergaloos succes te maken. Ook voor Koningsdag is er van alles mogelijk. We hebben speciaal voor Koningsdag lekker veel verschillende soorten bieren, en cocktails in het aanbod. En natuurlijk ook Champagne. Er moet toch getoast kunnen worden!

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Koningsdag Hengelo: Tot slot


Ongeacht of je Koningsdag viert met je vriendenclub, in de huiselijke sfeer, met onze expertise maken we er een geweldig feest van, waarbij we aan ieders wensen voldoen. Laat ons weten wat je wensen zijn, en we zorgen ervoor dat ze werkelijkheid worden. We wensen je een fantastische Koningsdag toe, met lekker weer! Maak er een geweldige dag van!

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.