Live Cooking Hengelo


Wanneer je een feest of evenement organiseert is een van de cruciale dingen om te regelen de catering. Een feest kan pas een geslaagd feest zijn als de gasten van het eten hebben genoten en met een goed gevoel naar huis gaan. Er zijn veel verschillende opties om uit te kiezen waar het de catering betreft. Een daarvan is live cooking in Hengelo. Hieronder wordt uitgelegd wat live cooking precies is en waarom het zo aantrekkelijk is.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat is live cooking Hengelo?


U bent wellicht op de hoogte van de traditionele buffetten: de maaltijden zijn van tevoren bereid en wordt door de gastheer of -vrouw aangeboden op een specifiek tijdstip op het feest. Bij live cooking gaat dat net even anders. Een chef-kok verschijnt ter plaatse met een compleet ingerichte keuken en het eten wordt live voor de gasten klaargemaakt.

 

Waarom is live cooking zo leuk?

Het leuke van live cooking Hengelo is dat u op deze manier bij uw festiviteit over een “eetgelegenheid” beschikt waar u dat wenst. Hebt u iets te vieren, maar wilt u dat op een locatie doen die u uitkiest (in uw eigen tuin bijvoorbeeld), in plaats van met zijn allen naar een restaurant te gaan, dan is live cooking perfect. Zo kan er bijvoorbeeld eveneens een kerstdiner bereid worden voor het personeel van een bedrijf, maar dan “bij het bedrijf zelf”. Een ander voorbeeld is om een gezellige en sportieve teambuildingdag van het bedrijf te eindigen met een lekker diner op locatie. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat live cooking ook interessant maakt voor degenen die in het bereiden van eten geïnteresseerd zijn: in een restaurant bevindt de professionele kok zich altijd in de keuken. Terwijl u heerlijk aan het eten bent, vraagt u zich misschien af: “Wat is het geheime recept?” Welke kruiden zijn er gebruikt? Wat zorgt voor die speciale smaak aan mijn vlees of vis?” Bij live cooking kunt u letterlijk in de keuken kijken.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Het menu bij live cooking Hengelo


Wanneer u kiest voor live cooking moet u er rekening mee houden dat u niet, zoals in een restaurant, de keuze heeft uit een uitgebreide menukaart. De cateraar kan immers niet alles meenemen. Als u besluit om live cooking catering te boeken, dan zal vooraf met u een menu worden afgesproken. Aangezien uw gasten niet allen dezelfde dingen lekker vinden, kunnen er diverse opties worden overwogen. U kunt met de catering in Hengelo bespreken wat de mogelijkheden zijn. Dit varieert van een simpel diner met enkele opties tot een uitgebreid meergangenmenu.

 

Food truck Hengelo

Een alternatieve cateringoptie waarbij het eten wordt bereid op het moment dat uw gast dat wil, is een mobiele keuken. Deze compleet uitgeruste keuken op wielen kan op de door u gewenste locatie gerechten klaarmaken. Meer informatie hierover kunt u op andere pagina’s van deze site.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Desserts Hengelo


Zodra uw gasten hun maaltijd hebben genoten, is er meestal nog plaats voor een heerlijk dessert. Wist u dat suiker na het eten het overvolle gevoel wegneemt? Het zendt namelijk een signaal naar de hersenen dat maakt dat de maagwand uitzet. Via onze website is het mogelijk om desserts te bestellen, een welkome afsluiting van een lekkere maaltijd.

 

Wat is er nog meer mogelijk bij de catering in Hengelo?

Koken op locatie is een geweldige manier om uw evenement een unieke uitstraling te geven. Maar er zijn nog andere opties waarbij de catering in Hengelo uw feest tot iets speciaals kan maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het hoog aangeschreven buffet in Hengelo. Dit biedt een verscheidenheid aan gerechten, waardoor er voor iedereen een gerecht is dat hun smaakpapillen zal verwennen. Of misschien overweegt u een heerlijke BBQ in Hengelo? Als u gasten heeft die het waarderen om gedurende de hele avond, dan is gourmetten in Hengelo een perfecte mogelijkheid.

Wanneer u een borrel in Hengelo organiseert, kan de catering u bijdragen aan het succes van uw borrel, en eventueel kunt u deze verrijken met heerlijke hapjes die u bij de catering in Hengelo kunt bestellen.
Bovendien biedt de catering de mogelijkheid om lunches voor u te verzorgen. Denk aan een gezellige lunch met vrienden, familie of collega’s. Daarnaast behoort ook een werklunch op uw bedrijf tot de beschikbare keuzes.
Last but not least, hebt u ooit een High Tea ervaren? Zo niet, het is momenteel helemaal trendy, en deze ervaring is zeer de moeite waard. Tijdens een High Tea kunt u in de middag genieten van een verrukkelijke thee met zowel zoete als hartige versnaperingen. Dit is een gezellige activiteit om te delen met vrienden of familie, bijvoorbeeld om een verjaardag te vieren.

 

Kwaliteitsgarantie

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, met betrekking tot de producten van onze samenwerkende cateraars. Naast de zorgvuldige bereiding van alle gerechten, wordt alles vakkundig en volgens de strengste voorschriften voor voedselbereiding verzorgd.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.