Hemelvaartsdag Hengelo

Hemelvaartsdag in Hengelo is altijd een welkome feestdag. Dit komt omdat deze in de lente valt, meestal is het dan goed weer. Verder is deze dag vaak het begin van een lang weekend. Dit nodigt uit om deze dag te vieren. Hoe kunt u dit het beste doen? Door iets gezelligs te gaan doen met uw familie en vrienden. Aangezien de horecazaken op deze dag waarschijnlijk propvol zijn, is het een goede keuze om catering te bestellen. Dan kunt u, als het weer u goed gezind is, lekker in uw eigen tuin of op uw terras in Hengelo genieten van een smakelijke en uitgebreide lunchmaaltijd, bereid door onze cateringpartners in Hengelo. Bij onze website zijn veel cateraars aangesloten, ieder met hun eigen specialisme. Kijk snel naar het aanbod op onze website.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Onze cateraars

De cateraars die bij onze website zijn aangesloten, leveren allen gerechten die ten eerste smaakvol zijn en ten tweede zijn klaargemaakt volgens strenge hygiënische voorschriften.
U hoeft slechts te bestellen en het eten wordt u geleverd op de door u gewenste dag en tijd. Het enige dat u hoeft te doen: “Sit back, relax and enjoy the food” 😊.
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Advies en offerte

Voor professioneel advies en een offerte zonder verplichtingen, staan wij graag voor u klaar.
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Waarvoor kunt u bij de catering in Hengelo terecht?

 • Genieten van heerlijke hapjes bij uw borrel
  Als topchef en cateringexpert bieden wij een breed scala aan culinaire opties van over de hele wereld. Dankzij onze samenwerking met diverse cateraars kunnen wij u voorzien van een smakelijke ervaring die uw gasten nooit zullen vergeten. Of u nu verlangt naar authentieke Spaanse tapas of andere verrukkelijke hapjes in Hengelo, wij staan voor u klaar.
 • Proef de Spaanse verfijning
  Onze tapas, bereid met de zorg en liefde die kenmerkend zijn voor de Spaanse keuken, zijn een perfecte keuze voor uw borrel. Deze kleine gerechtjes zijn niet alleen heerlijk als hapjes bij de borrel, maar kunnen ook worden samengevoegd tot een verrukkelijk tapas-diner.
 • Hapjes voor elke smaak
  Bij onze cateraars in Hengelo kunt u meer dan alleen tapas bestellen. We bieden een breed scala aan hapjes en gerechten om aan uw wensen te voldoen. Of het nu gaat om hartige hapjes, smakelijke canapés, of internationale lekkernijen, wij hebben het allemaal.
 • Stressvrije catering in Hengelo
  Wilt u een borrel in Hengelo organiseren? Maak gebruik van onze cateringdiensten en wij nemen al het werk uit handen. Geniet van uw feest of bijeenkomst terwijl wij zorgen voor het culinaire gedeelte. Vertrouw op onze expertise als chef-kok en cateringprofessional voor een onvergetelijke ervaring.
 • Warme maaltijden
  Als ervaren chef-kok en cateringdeskundige begrijpen wij dat soms meer dan alleen hapjes nodig zijn om uw evenement te laten schitteren. Daarom bieden wij een gevarieerde selectie van warme maaltijden voor verschillende gelegenheden:
 • Hengelo’s beste buffetten
  Overweegt u een buffet te bestellen in Hengelo? Laat ons uw wensen vervullen. Wij leveren kant-en-klare buffetten op de door u gekozen locatie en tijdstip. Ons buffet biedt een verscheidenheid aan gerechten om aan de smaak van uw gasten te voldoen. Bekijk onze website voor meer informatie.
 • Proef de mediterrane smaken
  Ontdek de culinaire rijkdom van de Middellandse Zee bij ons. Naast Grieks bestellen in Hengelo, kunt u genieten van heerlijke gerechten zoals souvlaki, moussaka en verfrissende tzatziki. Dit is slechts een voorproefje van ons uitgebreide aanbod.
 • Italiaanse verleidingen
  Trakteer uzelf en uw gasten op de heerlijke smaken van Italië door bij ons Italiaans te bestellen in Hengelo. Van de klassieke pizza’s en pasta’s tot aan verleidelijke vleesgerechten zoals ossobucco, we hebben het allemaal.
 • Gourmetten bestellen in Hengelo
  Als u een avondvullend diner wilt organiseren met een gezellige twist, overweeg dan om gourmetten te bestellen in Hengelo. Onze cateraars bieden uitgebreide gourmetschotels die volledig worden aangepast aan uw voorkeuren. Terwijl uw gasten genieten van de kleine gourmethapjes, kunnen ze gezellig met elkaar kletsen.
 • Een betoverende High Tea
  Voor wie eens iets anders wil proberen, bieden wij de mogelijkheid om met familie en vrienden een betoverende High Tea te ervaren. Deze Engelse traditie omvat thee drinken, vergezeld van een assortiment zoete en hartige lekkernijen. Laat uw Hemelvaartsmiddag speciaal zijn met deze heerlijke traktatie.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.