Assortiment

Bestel heerlijk eten met liefde bereid door uw lokale kwaliteitscateraars.

Al sinds 2008 zorgen we zo voor blije gezichten en ontzorgde gasten. Kiest u voor onze cateringservice, dan kiest u voor een professionele en betrouwbare partner die uw catering tot in de puntjes bezorgd.

Staan uw wensen er niet tussen?

Buffet bestellen Hengelo

BBQ bestellen Hengelo

Lunch bestellen Hengelo

Brunch bestellen Hengelo

Stamppot bestellen Hengelo

Gourmetten bestellen Hengelo

Hapjes bestellen Hengelo

High Tea bestellen Hengelo

Tapas bestellen Hengelo

Italiaans bestellen Hengelo

Grieks bestellen Hengelo

Desserts bestellen Hengelo

Walking dinner Hengelo

Food truck Hengelo

Snackwagen Hengelo

Borrel bestellen Hengelo

Live Cooking Hengelo

In Hengelo, waar gastronomie in volle glorie is

brengen wij u een verrukkelijke verkenningstocht door onze gerechten. Of u nu een feestelijke bedrijfsbijeenkomst plant of gewoon thuis wilt genieten, onze gerechten zullen uw smaakpapillen betoveren.

Start uw gastronomische avontuur met een keuze uit de meest verleidelijke buffetten, met wereldse smaken samensmelten op uw bord. Of ga voor de onweerstaanbare aroma’s van een echte barbecue-ervaring, die uw smaakpapillen laten swingen van genot.

Onze lunches voelen als een warme omhelzing op een hectische dag, terwijl onze brunches zijn een feestelijke traktatie die de ochtend opfleuren met smaken van zoet tot hartig.

GerookteZalm
RodeBiet
Salades bestellen 190×190

Heb je zin in troostrijk eten?

Onze Stamppotten laten de Nederlandse traditie herleven, terwijl Gourmetten is een sociale aangelegenheid waarbij iedereen zijn innerlijke chef-kok mag onthullen.

Voor heerlijke lichte hapjes kunt u terecht bij onze smaakvolle Hapjes, perfect voor ontspannen samenzijn. Of trakteer uzelf op een luxe High Tea, met een assortiment thee, gebakjes en sandwiches die de zintuigen verwennen.

Bij het vallen van de avond, nemen we u mee op een wereldreis met een scala aan opties, van Italiaanse tot Griekse gerechten, en van smakelijke Desserts tot spannende Tapas. Als u op zoek bent naar een exceptionele culinaire belevenis, probeer dan onze opties voor Walking Dinner, Food Truck-catering of Live Cooking.

Kortom, in Hengelo, is er voor elke smaak een smakelijke oplossing. Laten we samen genieten van de overvloed aan smaken die deze prachtige stad te bieden heeft. Eet smakelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.