Food truck Hengelo

Wie een feest of event in Hengelo wil organiseren, zal er zich van bewust zijn dat dit een enorme kluif is. Er moet aan van alles en nog wat gedacht worden om een feest te laten slagen. Een belangrijk onderdeel daarvan is de catering. Het eten dat wordt aangeboden, kan de party maken of breken. Als een topspecialist in de cateringsector, alsook een chef-kok, begrijp ik dat het organiseren van een feest een behoorlijke klus kan zijn. Er zijn veel aspecten om rekening mee te houden om ervoor te zorgen dat een feest perfect verloopt. Een van de meest cruciale facetten is zeker de catering. Het eten dat geserveerd wordt, heeft de kracht om de stemming te bepalen. Hoe gezellig het feest ook is, zullen iedereen zal altijd onthouden hoe heerlijk (of juist niet) het eten was.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Food truck in Hengelo

Er zijn allerlei manieren waarop catering kan worden aangeboden. Wilt u uw gasten op een bijzondere manier verwennen? Denk dan eens aan Food truck Hengelo! Deze keuken op wielen heeft een volledig ingerichte horecakeuken waar de lekkerste gerechten uit voort komen. Als een topspecialist in de cateringsector, alsook een chef-kok, begrijp ik dat het aanbieden van catering op een unieke manier een geweldige ervaring kan creëren. De food truck is geschikt voor allerlei gelegenheden, hierbij kunt u denken aan: zakelijke feesten, personeelsfeesten, verjaardagen, bruiloften, etc. Een voordeel van deze vorm van catering is dat we met de truck overal kunnen komen. Dus waar u uw feest ook wilt organiseren, wij zijn van de partij!

 

Kwaliteitsgarantie!

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat uw gasten smaakvolle gerechten aangeboden krijgen, maar tevens dat deze volgens strenge hygiënische voorschriften zijn klaargemaakt. Als een topspecialist in de cateringsector, alsook een chef-kok, begrijp ik het cruciale belang van zowel smaak als hygiëne. Wij staan garant voor de kwaliteit van onze cateraars, zodat uw gasten kunnen genieten.

 

Assortiment cateraars

Bij onze website zijn verschillende cateraars aangesloten. Dat betekent voor u dat u alle kanten op kunt. Als een topspecialist in de cateringsector, begrijp ik dat er diverse mogelijkheden zijn om uw culinaire wensen te vervullen. De food truck is slechts een van de vele mogelijkheden, want de catering in Hengelo biedt zoveel meer.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Buffet bestellen Hengelo

Een vorm van catering die bijvoorbeeld al geruime tijd en nog steeds bijzonder populair is – en om goede redenen – is het buffet. Een buffet biedt immers een diversiteit aan gerechten, zodat er altijd voor iedereen wel iets bij is dat in de smaak valt.

BBQ Hengelo

De BBQ doet het eveneens goed bij de meeste mensen. Wie kan er een mals stuk vlees of een lekkere moot vis weerstaan die van de BBQ komt? Maar ook voor de vegetariër zijn er mogelijkheden. Vleesvervangers zijn namelijk ook goed geschikt voor de BBQ.

Gourmetten Hengelo

Daarnaast is gourmetten een favoriete manier van gezellig samenzijn met mensen. Vooral omdat je hier de hele avond over kan doen. Sfeervol met een gezelschap, groot of klein, converseren onder het genot van lekkere hapjes en drankjes. De catering in Hengelo heeft de lekkerste gourmetschotels voor u en uw gasten.

Desserts Hengelo

Wist u dat iets zoets na het eten het volle gevoel wegneemt? Dit is de reden achter de traditie van het nagerecht. Vroeger was dat fruit, maar later zijn dat desserts zoals pudding, ijs, yoghurt, en meer geworden. Wie een lekker dessert op prijs stelt, maar het zelf niet kan, of misschien niet wil, maken voor de gasten, kan hiervoor uitstekend bij een cateraar terecht.

Lunch Hengelo

De cateraar kan ook heerlijke lunches voor u samenstellen. Dit kan voor iedere gelegenheid. Denkt u hierbij aan een lunchvergadering op het werk of aan een gezellig samenzijn met familie of vrienden.
De cateraar is tevens in staat om verrukkelijke lunchmenu’s voor u op maat te creëren, geschikt voor allerlei gelegenheden. Hierbij kunt u denken aan een zakelijke lunchvergadering op het werk of aan een aangename bijeenkomst met uw familie of vrienden.}

High Tea bestellen Hengelo

De High Tea is helemaal in! Gezellig met familie, vrienden of collega’s genieten van een theeceremonie, compleet met lekkere zoete en hartige hapjes. De cateraar kan dit op elke door u gewenste locatie voor u verzorgen.
De High Tea is momenteel erg populair! Het is een gezellige gelegenheid om met familie, vrienden of collega’s te genieten van een traditionele theeceremonie, vergezeld van heerlijke zoete en hartige lekkernijen. De cateraar staat klaar om dit voor u te verzorgen op elke locatie die u verkiest.

Borrel Hengelo

Moet er een borrel georganiseerd worden? Hier kan de cateraar eveneens het werk uit handen nemen.
Als er een borrel gepland staat, kan de cateraar ook hier de organisatie op zich nemen.

Hapjes bestellen Hengelo

De hierboven genoemde borrel maakt u helemaal af met lekkere hapjes van de cateraar. Natuurlijk hoeft er geen borrel te zijn om van hapjes te genieten. Ook bij andere gelegenheden zullen deze heerlijke hapjes de weg naar uw gasten goed vinden.
U kunt uw borrel, zoals eerder genoemd, perfect aanvullen met smakelijke hapjes van de cateraar. Maar ook zonder een speciale borrel kunnen deze heerlijke hapjes bij andere gelegenheden de smaakpapillen van uw gasten verwennen.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

De Catering Hengelo laat u goed voor de dag komen

Het is hierboven al genoemd: eten is een belangrijke succesfactor voor een geslaagd feest. De cateraar heeft ervaring met de bereiding van lekker eten en kent de smaak van de mensen. Daarnaast kan hij goed inschatten hoeveel eten er bereid moet worden bij een bepaald aantal gasten. Daarom is catering Hengelo een goede partner bij de organisatie van uw feest of event.
Zoals eerder vermeld, speelt eten een cruciale rol in het succes van een geslaagd feest. De cateraar beschikt over uitgebreide ervaring in het bereiden van smakelijke gerechten en begrijpt de voorkeuren van de gasten. Bovendien is hij in staat om nauwkeurig in te schatten hoeveel eten er nodig is voor een bepaald aantal gasten. Daarom is de cateraar een waardevolle partner bij de organisatie van uw feest of evenement.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.