High Tea bestellen Hengelo

De High Tea kennen we heden ten dage als een soort theekransje, een gezellige samenkomst met familie of vrienden waarbij men lekkere hapjes kan eten, zowel zoet als hartig, met daarbij een lekkere kop thee. Meestal vindt een High Tea plaats in de loop van de middag.
Hoewel de High Tea nu een gezellig en lekker uitje is, was dat vroeger anders. Arbeiders in Engeland aten eind van de middag direct na werktijd vlees of vis en dronken daarbij thee. Ze aten aan hoge tafels, vandaar de naam High Tea. Echter de High Tea van tegenwoordig heeft daar niets meer mee gemeen.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

High Tea bestellen in Hengelo

Wilt u in Hengelo op locatie genieten van een gezellige High Tea Hengelo met een uitgebreide selectie van diverse theesoorten en overheerlijke zoete en hartige lekkernijen? Dan bent u bij de Hengelose catering aan het juiste adres. Op onze website kunt u rustig het aanbod bekijken en uw keuze maken. Zodra u heeft besloten wat u wilt bestellen, kunt u direct uw bestelling plaatsen. Maar u kunt natuurlijk ook een offerte aanvragen. Een van onze lokale cateraars in Hengelo neemt dan contact met u op om een offerte op te stellen of om uw bestelling te bespreken. Op de dag van de High Tea wordt uw bestelling op de door u gekozen locatie afgeleverd.
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Niet alleen High Tea

Bij ons kunt u veel meer dan enkel een High Tea vinden. U kunt bijvoorbeeld:

• Overweeg een Hengelose buffet catering voor uw evenement of feest. Een buffet is vaak de ideale keuze als u uw gasten diverse culinaire opties wilt bieden, zodat er voor elk wat wils is, inclusief vegetarische gerechten.

• Ervaar een onvergetelijke BBQ in Hengelo. Voor velen is een barbecue een ware traktatie. Sappig vlees of verse vis met knapperige groenten en heerlijke sauzen, wat kan er beter zijn? Bij ons kunt u genieten van BBQ-schotels met topkwaliteit vlees en vis, inclusief bijgerechten als knapperig stokbrood met smakelijke kruidenboter en een overheerlijke pastasalade. En natuurlijk bieden we ook vegetarische BBQ-opties aan.

• Voor degenen die geen fan zijn van grote stukken vlees en hun gasten iets anders willen voorschotelen, is gourmetten in Hengelo een fantastische optie. Met kleinere porties vlees of vis kunt u genieten van diverse smaken zonder snel verzadigd te raken. Bij ons kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment gourmetschotels.

• Wilt u eens echt iets unieks voor uw feest, partij of evenement? Overweeg dan om een food truck op locatie te laten komen. Dit concept is overgewaaid uit Amerika, maar wie bijvoorbeeld Curaçao heeft bezocht, is er ook bekend mee. Daar zijn de food trucks, lokaal bekend als ’truk’i pan’, overal te vinden.

Deze keukens op wielen bieden een scala aan heerlijke gerechten en kunnen op vrijwel elke locatie worden opgesteld. Dus, ongeacht waar u van plan bent iets te organiseren, de food truck kan ter plaatse verschijnen.

• Buiten de bovengenoemde cateringmogelijkheden, die vooral geschikt zijn voor feesten en evenementen, kunt u ook bij ons terecht voor lunches in Hengelo. Of het nu gaat om een simpele lunch of om het verwelkomen van een klant op uw locatie met een uitgebreide lunch, wij zijn er om u te ondersteunen. Het is immers belangrijk om een goede indruk te maken, en wij doen ons best om dat te realiseren.

• Als u van plan bent een borrel in Hengelo te organiseren voor vrienden, familie of collega’s, dan kunt u overwegen om dit te laten verzorgen door de lokale cateraar. Naast een scala aan drankjes biedt de cateraar heerlijke hapjes aan, waarvoor u zeker complimenten zult ontvangen, want wij zorgen goed voor de inwendige mens.

• Om uw BBQ, gourmetmaaltijd of uitgebreide lunch perfect af te sluiten, mag een verrukkelijk dessert niet ontbreken. Neem een kijkje op onze website om een indruk te krijgen van de heerlijke desserts die lokale cateringbedrijven in Hengelo aanbieden.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Advies en offerte

Als u moeite heeft met het kiezen uit het uitgebreide assortiment van heerlijke gerechten, hapjes en desserts, aarzel dan niet om advies in te winnen. Zoals eerder vermeld, kunt u altijd een offerte aanvragen voordat u een definitieve beslissing neemt.

Wij zullen er in ieder geval alles aan doen om de gasten op uw feest of event lekker te verwennen met gerechten die allereerst erg lekker zijn, maar die daarnaast ook oogstrelend worden gepresenteerd of geserveerd.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.