Borrel bestellen Hengelo

Als expert in de catering sector, weet ik dat een borrel altijd een feestelijke gelegenheid is. Het kan zijn ter gelegenheid van een speciale gebeurtenis: een verjaardag, een mijlpaal op het werk, een kennismaking met nieuwe collega’s, een jubileum, of wat voor gelegenheid dan ook. Voor degenen die de borrel organiseert, is het van groot belang dat het een geanimeerde borrel wordt waar alle gasten met plezier op terugkijken.
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Bestel catering voor uw borrel in Hengelo

Wilt u bij uw borrel in Hengelo alles zelf organiseren? Dat betekent dat u inkopen moet doen en zelf voor de hapjes zorgen, bijvoorbeeld. Maar dat is best een uitdaging, dus waarom zou u het niet wat eenvoudiger aanpakken? Op welke manier? Door een kijkje te nemen op onze website, waar een grote verscheidenheid aan cateraars zich hebben aangesloten. Elke cateraar heeft zijn eigen specialiteiten. Borrel catering is daar slechts één van. U heeft volledige vrijheid om te kiezen hoe u uw borrel wilt inrichten. Dit kan variëren van een bescheiden borrel tot een luxe borrel met alle toeters en bellen. U heeft de keuze om dit te laten plaatsvinden op een door u gewenste locatie. Stel dat u een bedrijfsborrel wilt houden op uw kantoor, dan kan de cateraar de benodigdheden op de locatie van uw keuze bezorgen. Vanzelfsprekend, kunnen we de catering ook gewoon bij u thuis afleveren.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hapjes bestellen Hengelo

Een borrel is niet compleet zonder heerlijke hapjes. Onze cateringpartner staat klaar om deze hapjes voor u te verzorgen. Bekijk gerust het ruime assortiment aan hapjes op onze website en uw keuze maken. Als u eerst een prijsopgave wilt ontvangen voordat u daadwerkelijk bestelt, kunt u deze kosteloos en vrijblijvend aanvragen.

Iets anders dan de standaard borrel?

Wie op zoek is naar meer dan een doorsnee borrel met gewone hapjes, heeft diverse mogelijkheden. Een extraatje voor uw borrel kan zijn om een food truck in Hengelo te laten komen. Dit voegt een extra dosis gezelligheid toe aan uw borrel. De food truck beschikt over een volledig uitgeruste horecakeuken waarin culinaire hoogstandjes worden bereid. Er zijn gerechten beschikbaar vanuit verschillende culturen en regio’s. Een optie is bijvoorbeeld een food truck met smaakvolle Aziatische gerechten, of een food truck met een uitgebreid Caribisch menu. Daarnaast behoren pizza’s en hamburgers tot de opties.

Een smakelijke en gezellige optie is een barbecue in Hengelo. In Hengelo vindt u een ruime variëteit aan barbecuegerechten.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kan de catering in Hengelo nog meer bieden?

Niet alleen voor borrels bestellen Hengelo bent u op onze website aan het juiste adres.
Feesten en partijen worden altijd gewaardeerd op de kwaliteit van het aangeboden eten. Een populaire vorm van catering is het buffet, omdat dit diverse gerechten biedt en er voor ieder wat wils is. Voor ieder feest is het bestellen van een buffet in Hengelo een goede keuze.
Denkt u bij uw te organiseren event eerder aan een opstelling waar mensen gezellig de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan past het om te gourmetten in Hengelo. De catering biedt een uitgebreid assortiment van gourmetschotels.
Ook voor de lunch in Hengelo is de catering een goede partner. Misschien wilt u een gezellige lunch organiseren voor familie en vrienden, of is er een lunch nodig voor een zakelijke bespreking. Kijk op onze website naar de mogelijkheden.
Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Organiseer eens een High Tea! Hier kan bij een kop lekkere thee genoten worden van allerlei zoete en hartige hapjes. Dit kan bij u thuis, maar u kunt door de catering ook de High Tea laten leveren op een door u gewenste locatie.
Voor de zoetekauw: de cateraar kan ook desserts in Hengelo leveren. Organiseer eens een dessert party, dat is helemaal in! Eens een keer niet de gebruikelijke hartige hapjes, maar alleen maar lekkere zoete taarten en nagerechten. Heerlijk!

Bij ons op de website bent u niet alleen voor borrels aan het juiste adres. Het eten is een cruciaal aspect bij de beoordeling van feesten en partijen. Een veelgekozen vorm van catering is een buffet, omdat dit een scala aan gerechten biedt en voor iedereen wat te vinden is. Het bestellen van een buffet in Hengelo is een geweldige optie voor alle soorten feesten.

Als u denkt aan een opstelling waarbij mensen de hele avond kunnen genieten van kleine gerechten aan tafel, dan is gourmetten in Hengelo een passende keuze|dan is gourmetten in Hengelo een geschikte optie|dan past gourmetten in Hengelo goed bij uw wensen|dan is gourmetten in Hengelo een uitstekende keuze}. Onze cateringpartner heeft een breed scala aan gourmetschotels beschikbaar. Voor de lunch in Hengelo is catering een betrouwbare partner. Of u wilt wellicht een lunch verzorgen voor een zakelijke bespreking. Op onze website vindt u een overzicht van de lunchmogelijkheden in Hengelo.

Zoekt u een alternatieve manier om uw verjaardag te vieren? Overweeg dan eens een High Tea te organiseren. Een High Tea biedt gasten de mogelijkheid om te genieten van diverse zoete en hartige hapjes. Dit kan zowel bij u thuis als op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Als u meer van zoetigheid houdt, kan de cateraar ook desserts in Hengelo leveren. U kunt overwegen om een dessertfeest te organiseren? Dit is een groeiende trend. In plaats van de standaard hartige hapjes, zijn er alleen maar heerlijke zoete taarten en nagerechten. Lekker!

Kwaliteitsgarantie

Of u nu via onze website bestelt, alle gerechten worden met zorg en aandacht vervaardigd. Bijgevolg worden al onze bereidingen vervaardigd volgens strenge hygiënische voorschriften. We hechten veel belang aan hygiëne en bieden volledige zekerheid over de cateraars waarmee wij een partnerschap hebben.

Hoe werkt het?

Via onze website heeft u de mogelijkheid om uw keuze te maken voor de gewenste catering. U heeft de optie om deze direct te bestellen of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Een van onze cateraars zal dan met u in contact treden om uw bestelling te bespreken en uw wensen te noteren. Op de dag van uw feest, evenement of bijeenkomst zullen de gerechten worden bezorgd op de door u opgegeven locatie.

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.