Bedrijfsuitje Hengelo

Als een toonaangevende specialist in de cateringsector en tevens een ervaren chef-kok, begrijp ik dat een bedrijfsuitje in de eerste plaats bedoeld is om op een vaak ludieke manier nieuwe kennis op te doen, maar ook om volop plezier met elkaar te beleven. En zo’n dag is niet compleet zonder heerlijk eten, en dat is precies waar wij in uitblinken! Catering in Hengelo transformeert het bedrijfsuitje tot een ontspannende en verrukkelijke dag, want je hoeft je na het eten nergens meer zorgen over te maken. Wij verzorgen de maaltijden volledig op maat voor jouw bedrijf!
GerookteZalm
Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat kunnen jullie ons voorschotelen voor ons bedrijfsuitje in Hengelo?

Hedendaags is het ongelooflijk in de mode om een dynamisch lopend buffet te organiseren. Je kunt zo’n buffet ongelooflijk uitgebreid maken, met allerlei verrukkelijke schotels afkomstig uit alle windstreken, maar je kunt het ook lekker compact houden – het is simpelweg afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur.

Bij een lopend buffet kunnen mensen, met een bord in de hand, rustig langs de tafels met eten lopen en zelf beslissen wat ze willen eten en hoeveel. Op onze website kun je een keuze maken uit een breed scala van gerechten om jouw buffet naar eigen inzicht samen te stellen.

Je hebt een overvloed aan opties. We kunnen jullie buffet voorzien van een veelheid aan heerlijke hapjes, zoals tapas, snacks, maar ook warme of koude maaltijden. En uiteraard beschikken we over een assortiment van diverse broodjes en etenswaren. En laten we zeker de drankjes niet vergeten, we bieden een ruime selectie van zowel alcoholische als alcoholvrije opties.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Wat hebben jullie zoal in het assortiment zitten?

Hieronder een summier overzicht van de uitgebreide keuzemogelijkheden die we beschikbaar hebben:

Hapjes bestellen Hengelo
Buffet bestellen Hengelo
High Tea bestellen Hengelo
Tapas bestellen Hengelo
Gourmetten bestellen Hengelo
Borrel bestellen Hengelo
Italiaans bestellen Hengelo
Grieks bestellen Hengelo

Dit is uiteraard slechts een kleine greep uit ons assortiment; op onze website kun je onder de rubriek “assortiment” het volledige aanbod bekijken.

Kan ik een offerte aanvragen?

Uiteraard, dat is geen enkel probleem. Natuurlijk, dat is absoluut mogelijk via deze website. Klik hiervoor op “offerte aanvragen.” Zodra je dit hebt gedaan, word je doorgestuurd naar een formulier waarin je je adresgegevens kunt invullen. Bovendien kun je op dit formulier aangeven voor hoeveel personen je een offerte wilt aanvragen, welk soort eten je voorkeur heeft, en of er nog specifieke dieetwensen zijn, zoals bijvoorbeeld glutenvrij of vegetarisch. Vul het formulier zo gedetailleerd mogelijk in, dan kunnen wij vervolgens een offerte op maat voor je opstellen. De offerte die je verstuurd krijgt, is uiteraard geheel vrijblijvend.

Gestoofde peertjes – Kerstdiner – HapjesAanHuis

Hoe kan ik een bestelling doen?

Het plaatsen van een bestelling verloopt volledig digitaal via deze website. Wanneer je klaar bent om een keuze te maken, kun je eenvoudigweg de gerechten aanklikken die je wilt bestellen; deze worden dan automatisch aan je winkelwagentje toegevoegd. Vergeet niet om eerst een account aan te maken, dit kun je gemakkelijk binnen minder dan twee minuten doen!

De betaling kan worden uitgevoerd via Ideal, maar is ook mogelijk op rekening te zetten (de optie om op rekening te zetten is uitsluitend beschikbaar voor bedrijven). Zodra je de bestelling hebt voltooid en betaald, zullen wij ervoor zorgen dat deze op de overeengekomen datum, tijd en locatie wordt bezorgd.

Elk gerecht dat wij bereiden, wordt met liefde en uitsluitend met de allerbeste, verse ingrediënten gemaakt.

Tot slot

Jouw bedrijfsuitje Hengelo zal absoluut een doorslaand succes worden wanneer wij de catering voor je gaan verzorgen. Ik wens je bij voorbaat al een smakelijke maaltijd toe en kijk ernaar uit je binnenkort te mogen begroeten als een van onze zeer tevreden klanten!

Hoe werkt ons cateringbedrijf?

Vind het geschikte assortiment voor uw catering

Plaats uw bestelling online of vraag een offerte aan

De lokale cateraar neemt persoonlijk contact op

De cateraar verzorgt uw bestelling

Onze gasten delen hun ervaring met u

Stap voor stap bestellen:

Plaats uw bestelling en kies de gewenste leverdatum en tijdstip. Deze opdracht wordt via het Hapjes aan Huis systeem doorgegeven aan de dichtstbijzijnde kwaliteitscateraar bij u in de buurt. Zodra de cateraar uw order bevestigt, ontvang u een bericht met de opdrachtbevestiging. De cateraar bezorgt uw bestelling op de door u gekozen datum en tijd.

 1. Plaats uw bestelling op de website
 2. Vul uw persoonlijke gegevens in: telefoonnummer, bezorgadres,
 3. leverdatum & tijdstip
 4. Laat weten of u eventuele dieetwensen heeft
 5. Klik op ‘verzenden’
 6. De cateraar ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – Uw persoonlijke gegevens: telefoonnummer, bezorgadres, leverdatum & tijdstip
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuur optelling
 7. U ontvangt:
  – Het overzicht van uw bestelling
  – De opdrachtbevestiging
  – Een factuuroptelling

De cateraar neemt, waar nodig, contact met u op om de bestelling te bespreken.
Elke keuken werkt volgens de gestelde HACCP-normen en vervoert al het eten in gekoelde auto’s.

Bospaddenstoelensoep
Pompoensoep

Bereikbaarheid kantoor

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 17:00 aanwezig (bij geen gehoor, vul onderstaand formulier in)

Zaterdag en zondag afwezig: Alleen telefonisch bereikbaar voor noodgevallen

Hopelijk verzorgen wij uw catering gelegenheid binnenkort!

Met smakelijke groet,

Team Hapjes aan Huis

Pompoensoep
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.